Doe de gratis loopbaantest

want werken is zo veel meer fun vanuit flow!

Doe de loopbaantest en ontdek of het (hoog) tijd is voor verandering!

Herken je dat gevoel dat je in rondjes blijft draaien? De ene dag ben je er rotsvast van overtuigd dat je helemaal klaar bent met je job. De andere gebeurt er dan weer iets waar je je even aan optrekt en denkt “het is toch zo slecht nog niet”.  De loopbaantest, ontwikkeld door Job Design, het team van loopbaancoaches waar ik deel van uitmaak, vertelt jou in enkele minuten of het tijd is voor actie of niet. Dus doe de test en gun jezelf wat minder twijfel en vooral meer duidelijkheid.

* je verlaat violettederaes.be en klikt door naar jobdesign.be

Zij beseften dat het tijd was voor verandering en gingen aan de slag met loopbaancoaching …

Dankzij het traject dat ik volgde bij Violette leerde ik mezelf opnieuw kennen. Ze hielp me in te zien wat mijn talenten zijn en welke daarvan ik moet inzetten om voldoening te krijgen uit mijn job. Een aanrader voor wie even de weg kwijt is in z’n loopbaan!

Liesbeth

De sessies bij Violette zijn heel praktisch en persoonlijk gericht. Na het traject te doorlopen met haar deskundige en warme begeleiding, heb ik beseft dat mijn huidige job nog steeds goed past bij mijn talenten en waarden. Daarnaast weet ik ook hoe ik nog méér van mijn talenten kan laten aan bod komen als ik dan toch iets in mijn carrière wil wijzigen. Ik ben er zeker van dat ik in de toekomst zelf beter zal kunnen nadenken en opties overwegen over mijn werksituatie met wat ik leerde zien doorheen het traject.

H.

De coaching door Violette was heel waardevol voor mij. De gesprekken hebben me veel nieuwe inzichten gegeven. Violette is heel empathisch en gaat mee op zoek naar wat echt bij je past. Een aanrader!

L.

Dankzij de zeer empathische en rustige aanpak waarbij Violette mij een spiegel voorzette, ontdekte ik opnieuw mijn talenten en kreeg mijn zelfvertrouwen de broodnodige boost. Hiermee kan ik opnieuw aan de slag, dankjewel hiervoor.

Mieke

Vertelt de test jou dat het hoog tijd is voor actie? Plan dan vandaag nog jouw gratis intake. Ik luister graag naar jouw verhaal en vertel jou geheel vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen. Daarna is het up to you… Goed plan, toch? Let’s make it happen!